Skip to main content

Ervaring van Mascha van Peijpe

By 17 september 2015december 17th, 2016Ervaringen

Toen jaren geleden mijn Steinway concertvleugel mankementen kreeg kwam de Steinwaydealer met een offerte waar ik stijl van achterover sloeg. Ik ben toen meer offertes gaan vragen en werd door Rijken en de Lange op het spoor gezet van Walter Iedema.

Sindsdien verzorgt hij mijn vleugel waar regelmatig concerten op worden gegeven en waar ik zes dagen per week op speel.

Hij is een prima technicus èn stemt uitstekend, ik kan zelfs uit verschillende stemmingen kiezen, iets wat me eerder niet was overkomen.

Eens per jaar komt hij intoneren en reguleren en voor elk concert komt hij stemmen. De pianisten die hier spelen, ik incluis, zijn er heel blij mee.

Mascha van Peijpe, Pianiste

Ervaring van Mascha van Peijpe