Tweedehands Piano of Vleugel Kopen

Ook als u op zoek bent naar een tweedehands piano kunt u bij ons terecht. Wij bemiddelen in de verkoop van tweedehands pianovleugels en buffetpiano’s (huiskamerpiano’s) die particulieren willen verkopen. Meer informatie over de onderstaande gebruikte piano’s en vleugels vindt u door op de desbetreffende occasion te klikken.

Schlögl 125 Professional

Samick SU-118-R

De piano’s die u hierboven kunt vinden, worden door ons gestemd, maar moeten op een nieuwe locatie altijd acclimatiseren. Daarom hoort bij piano occasions standaard na minimaal één maand een afleveringsstemming. Een tweedehands huiskamerpiano of vleugel is ideaal voor diegenen die nog niet weten of ze serieus zullen doorzetten met pianospelen, bijvoorbeeld voor kinderen die beginnen met de piano. Een ander voordeel van een piano occasion is natuurlijk dat deze meestal een stuk goedkoper is dan een nieuwe piano. Ons aanbod van gebruikte piano’s varieert en is afhankelijk van het aanbod dat particuliere pianoverkopers bij ons aanbieden. Merken van tweedehands piano’s en vleugels die regelmatig via ons te koop worden aangeboden zijn onder andere Yamaha, Kawai, Kemble en Schimmel.

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het stemmen en onderhoud van piano’s en we kunnen u hierdoor van uitleg en tips voorzien bij de aankoop van een tweedehands piano. Eén van de eerste zaken die u zich moet afvragen is of u een buffetpiano, ook wel huiskamerpiano genoemd, of vleugel wilt aanschaffen. Een buffetpiano is staand opgebouwd, waarbij de snaren verticaal staan. Een vleugel heeft daarentegen de snaren horizontaal liggen. De voordelen van een huiskamerpiano zijn dat deze minder ruimt in beslag neemt en vaak goedkoper is dan een pianovleugel. Het voordeel van een vleugel is daarentegen dat deze meestal een betere akoestiek oplevert.

Als u over een gebruikte piano of vleugel beschikt en deze op onze website wilt plaatsen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen uw occasion op deze pagina plaatsen, zodat deze onder de aandacht komt van onze website bezoekers en klanten. In ruil vragen wij 10% van de verkoopwaarde als bemiddelingsvergoeding. Als u dus nog een tweedehands piano of vleugel zoekt of wilt verkopen in de regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Helmond, dan bent u bij Iedema Piano & Vleugeltechniek op het juiste adres.